Fokus Trbuh & Leđa

Fokus Trbuh & Leđa je program namijenjen svima, a provodi se online u trajanju od 35 minuta. Mišići trbuha i leđa važni su u održanju zdravlja, dobre posture tijela, ali i pri olakšavanju bolnih stanja u leđnom području.
U današnjem, pretežno sjedećem načinu života, redovito vježbanje bi svakako trebalo uključiti u svoj dnevni raspored, ali mnogi to ne čine. Slabost mišića trupa (trbušni i leđni mišići) doprinosi lošem držanju i bolovima u leđima (osobito u vratnom i lumbalnom dijelu) te bi svi trebali redovito raditi vježbe namjenjene ovim mišićnim skupinama. Svakako je bolje vježbati već u svrhu prevencije, ali nikad nije kasno.
Cilj ovog treninga prvenstveno je pomoći u održanju zdravlja kralježnice i smanjenje bolova u leđnom području. Uvijek je važno vježbati obje mišićne skupine kako bi kralježnica bila osigurana s prednje i stražnje strane.

Čvrsti mišići trupa i njihova izražajnost imaju i važnu estetsku ulogu, osobito ako nisu prekriveni tjelesnom masnoćom. Nakon kraćeg, jednostavnog zagrijavanja provode se jednostavne, ciljane vježbe za navedene mišićne skupine, a u ovaj program mogu se uključiti i osobe s lakšim koštano-zglobnim problemima.ONLINE PROGRAMI ŽELIM PROBATI RASPORED CJENIK


PARAMETRI ZA ODABIR PROGRAMA I UTJECAJ NA TJELESNE SPOSOBNOSTI
BTLS Fokus Noge & Guza Fokus Trbuh & Leđa Total Fit Pilates Step Step & Slim TBC TBT
Intenzitet treninga
Složenost koreografije
Energetska potrošnja
Aerobna izdržljivost
Anaerobna izdržljivost
Mišićna izdržljivost
Repetitivna snaga
Statička snaga
Fleksibilnost
Koordinacija
Agilnost
Ravnoteža
Koštano-zglobni problemi leđa i nogu DA OPREZ DA NE DA OPREZ NE OPREZ DA
Početnici (P) - Svi (S) - Napredni (N) P/S P/S P/S S S N N S P/S
Dvorana (D) - Online (O) D/O O O D D/O D D D O
Trajanje sata 60 min 35 min 35 min 60 min 60 min 60 min 60 min 60 min 60 min
LEGENDA - nema utjecaja, ništa - lakše, manje - umjereno, srednje - više, teže, napornoKONTAKT


mail
facebook kontakt-lokacija