ZAŠTO VJEŽBATI S NAMA?
NAŠE POGODNOSTI


NAŠA MISIJA

Naša misija je prepoznati potrebe naših korisnika, te utjecati na poboljšanje kvalitete njihovog života. Provodimo fitnes programe u skladu sa svjetskim standardima pazeći na metodiku i principe doziranja opterećenja. Pomažemo osobama koje treniramo da ostvare željeni cilj bez obzira na stanje treniranosti, godine života ili vježbačko iskustvo. Pazimo na mogućnosti i ograničenja naših korisnika/ca, kreiramo treninge koji će od svakoga izvući maksimum bez rizika od ozljeda ili pretreniranosti. Važno nam je da naši članovi s veseljem dolaze na treninge, a da odlaze zadovoljni i s osmjehom.

KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI - ŠTO MOŽETE OČEKIVATI OD NAS?

Naše dugogodišnje iskustvo i stručnost u kreiranju i provođenju treninga pomoglo je brojnim osobama da poboljšaju kondiciju, oblikuju tijelo, skinu višak kilograma, smanje bolove u kralježnici i zglobovima, poboljšaju kvalitetu spavanja, smanje stres.
Želite li skinuti višak kilograma ili samo poboljšati svoje prehrambene navike, možete zatražiti savjete ili plan prehrane.
Vježbanje NIJE samo za mlade i zdrave, već je namijenjeno svima. Kod nas redovito vježbaju osobe srednjih i zrelijih godina, te nije neobično da neke osobe srednjih godina vježbaju s puno entuzijazma u istoj grupi s mlađim osobama jer godine su samo broj i nisu pokazatelj stvarnih mogućnosti i stanja nečijeg organizma.

Smatramo da DOBRA FORMA NIJE SLUČAJNOST već je rezultat redovitog, kvalitetnog i odgovarajućeg treninga, pravilne i odgovarajuće prehrane kao i ukupnog stila života i navika.

Za detaljnije informacije slobodno nas kontaktirajte i zatražite razgovor s trenerom
ONLINE VJEŽBANJE
SAVJETOVANJE O PREHRANI

PAKET SFS 35+
Slim, Fit & Shape 35+

Online grupni treninzi KintoreFit u realnom vremenu
Raznovrsni treninzi
Dostupna snimka ako ne stignete na trening
Vi kombinirate termine, programe, vrijeme treninga
Individulani plan prehrane
Savjetovanja, predavanja, motivacija
Analiza stanja i prijedlog rješenja
Definiranje ciljeva i odabir aktivnosti
Analiza stanja i mjerenje
Definiranje ciljeva i odabir aktivnosti
Prilagođen plan i program rada
Osobni odabir termina
Grupni treninzi
Individualni treninzi uz aplikaciju MyPTHub
Individualni plan prehrane
Kontinuirana podrška, motivacija i savjetovanje
KAKO NAS MOŽETE PRONAĆI I KONTAKTIRATI

Slobodno nam se javite, a mi ćemo vam pomoći da pronađete opciju treniranja i program koji najbolje odgovara vašim potrebama, mogućnostima kao i slobodnom vremenu.

BESPLATAN PROBNI TRENING

Ako želite probati kako je to vježbati online, ništa jednostavnije. Nazovite nas, pošaljite SMS, WhatsApp ili e-mail na kintore@kintore.hr i navedite koji program i kojeg datuma želite isprobati. Mi ćemo vam povratno poslati link za traženi trening koji vi možete odvježbati bez ikakvih obaveza.
Nakon treninga, ako ste zadovoljni, možete se nastaviti vježbati s nama.
Probni trening namjenjen je osobama koje nisu nikad vježbale s nama.
Pogledajte naš raspored online treninga

SLOŽITE SAMI SVOJ RASPORED

Današnji način života i rada ostavlja nam jako malo slobodnog vremena i svi ga želimo iskorisiti na najbolji mogući način. Kod nas sami slažete svoju križaljku termina - vježbate koliko puta tjedno vama odgovara, kombinirate programe i termine, možete vježbati online u realnom vremenu ili uz snimke.

STRUČNI VODITELJI

Treninge vode školovane, iskusne voditeljice s dugogodišnjim iskustvom pazeći na metode rada i pravilno doziranje opterećenja. Važno nam je da naši vježbači/ce budu zadovoljni i da, uz našu pomoć, postignu i održe dobru formu.

DOBRODOŠLI STE TIJEKOM CIJELE GODINE

U naše programe možete se uključiti tijekom cijele sezone. Bez obzira kakav je vaš cilj, jeste li početnik/ca ili samo niste vježbali određeno vrijeme, kod nas možete pronaći program koji odgovara upravo vama. U većini grupa opterećenje se može individualno dozirati što omogućava zajedničko vježbanje početnicima, ali i iskusnijim vježbačima/cama. Pogledajte naše programe

PLATITE ONOLIKO KOLIKO VJEŽBATE

Kod nas možete vježbati po vrlo povoljnim cijenama. Plaćanje možete izvršiti samo za jedan trening ili ćete uzeti mjesečne članarine. Pogledajte naš cjenik

POKLONITE VJEŽBANJE

Želite pokloniti nešto korisno dragoj osobi?

Razveselite dragu osobu poklon bonom koji će biti aktiviran s prvim dolaskom osobe na trening. Vi možete odabrati vrijednost bona - vrijednost neke od naših ponuđenih opcija.KONTAKT


mail
facebook kontakt-lokacija